twee
lobby's
één
gebouw

 

Diana&Vesta is een gebouw met twee lobby’s - chique maar informeel, gastvrij en complementair. De Diana-kant is zakelijker, groener. De Vesta-kant is warmer, biedt meer voorzieningen, zoals een restaurant en een gym.

STATE OF
THE ART
OFFICES

kleine
kantoor
vloeren

(GEHEEL OF IN DELEN)

 

U kunt in het gebouw kiezen voor één of meer kantoorvloeren vanaf 380 m2 en gebruik maken van beide lobby’s en de fijne terrassen. Voor een indruk van mogelijke plattegronden, downloadt u hier voor het Kantoorplein en hier voor het Groene Kantoor.

grote
kantoor
vloeren

(GEHEEL OF IN DELEN)

 

Daarnaast zijn er drie ‘penthouse-offices’, vloeren van 2.700 m2 (vrij indeelbaar) met een fantastisch uitzicht over de omgeving, waarbij u van zowel de Diana-entrée als van de Vesta-entrée gebruik kunt maken. Voor een impressie van de indelingsmogelijkheden downloadt u hier het Duurzame Kantoor en hier het Kantoor Gezond en Fit.

parkeren

 

 

 

 

 

 

Parkeren doet u in alle gevallen - samen met uw gasten - in de open, goed verlichte parkeergarage onder het gebouw. De parkeergarage is 24/7 open en bereikbaar voor gasten en (nachtelijke) doorwerkers.

DE DIANA LOBBY

meet greet
work & relax

De Diana Lobby voelt als een hotel. De hostesses zorgen voor een hartelijk welkom, met cappuccino, espresso en een krant.

 

De nieuwste headlines leest u op de beeldschermen. Er zijn kleine werk- en vergaderplekken voor snelle afspraken of even-werken-terwijl-u-wacht.

 

De lobby biedt uitzicht op het buitenterras, waar óók prettig gewerkt kan worden. De sfeer in de lobby is ontspannen, er wordt voor u gezorgd, u voelt zich gast - ook al is dit uw eigen kantoor. Welkom.

DE VESTA LOBBY

eat drink
enjoy & relax

 

Vesta is de kant van het gebouw waar hardwerkende zakenmensen - zoals u en uw klanten - in een zijdezachte sfeer op adem kunnen komen:

 

  • De bar functioneert hier als receptie - een elegante en prettige ontvangst. In de hoek brandt een haardvuur
  • Het Vestaalse restaurant lonkt met geur, kleur en fijne gerechten
  • Op het terras wordt vergaderd en genetwerkt
  • Er is een leestafel met (inter)nationale zakenbladen
  • Er zijn handige (werk)plekken voor werken-terwijl-je-wacht en korte meet&greets
  • U kunt in Vesta naar de gym - desgewenst met een personal trainer - en harde-doorwerkers laten hun nek en schouders soepel masseren in de spa